marți, 28 mai 2013

Lansare de carte

       Petruţ Dinu este elev al şcolii George Emil Palade care a decis să-şi exprime gândurile,ideiile şi sentimentele sale într-un mod puţin mai neobişnuit.A decis să scrie o carte care în data de 31 mai 2013 ora 18:00 va fi lansată la editura AncaPrint.
       Titlul cărţii este puţin mai îndrăzneţ "Dragoste dincolo de nori".Romanul îl are ca personaj pricipal pe Eugen.Un băiat de 14-15 ani cu o viaţă aparent normală,dar aici începe acţiunea.În viaţa lui Eugen apare Elina şi nimic nu va mai fi la fel.O dragostea inofensivă,secrete întunecate,greşeli de neiertat,sacrificiul final toate sub secretul unui secret nemuritor.
       Este prima,şi sperăm nu ultima, carte scrisă de Petruţ Dinu.O carte care promită multe.Dragoste,SF,mister toate împletite într-o carte fantastică.
           Deci să nu uităm.Vineri 31 mai 2013 ora 18:00 în sala de sport a şcolii George Emil Palade "Dragoste dincolo de nori" va putea să stea la noi în bibliotecă.
  

                                                                                                                 Rîmbeţ Andreea Sabina


Un comentariu:

  1. Petru sa stii ca noi toti colegii tai suntem foarte mandri de tine . Te iubesc enorm atat ca coleg cat si ca frate . <33

    RăspundețiȘtergere